Ga direct naar


Metro station Vijzelgracht in aanbouw te bezoeken.

Opendagen

In het kader van het Ramses Shaffy Art Project kunt u een bezoek brengen aan metrostation Vijzelgracht. Tijdens het bezoek is het mogelijk een idee te krijgen van de inrichting van het toekomstige metrostation en de locatie voor het kunstwerk.

Voor dit bezoek zijn zes mogelijkheden:

Vrijdag 25 mei

14.00-15.00 uur
15.00-16.00 uur
16.00-17.00 uur


Woensdag 30 mei

14.00-15.00 uur
15.00-16.00 uur
16.00-17.00 uur

Aanmelding

U bent verplicht zich van tevoren op te geven voor het bezoek aan het station. Dit in verband met de beperkte capaciteit (maximaal tien personen per bezoek). Alleen de deelnemend kunstenaar aan het Ramses Shaffy Art Project kan in de bouwput terecht. Het is niet  mogelijk meerdere personen aan te melden.

Geef een eerste en tweede voorkeur aan. We proberen u zo goed als mogelijk op het tijdstip van uw voorkeur te plaatsen. U krijgt een  bevestiging van de datum en het tijdstip.

Mail uw voorkeur uiterlijk 24 mei 2012 door aan: informatiecentrum@nzl.amsterdam.nl

en vermeld daarbij:

Datum en tijdstip eerste voorkeur
Datum en tijdstip tweede voorkeur
Naam
Telefoonnummer
Bezoek

Na aanmelding en bevestiging van de datum en het tijdstip kunt u zich op de dag zelf melden bij Vijzelgracht 22. Zonder aanmelding en  bevestiging heeft u geen toegang.

Omdat het toekomstige metrostation een bouwplaats is moet iedereen veiligheidskleding dragen. Bij uw bezoek krijgt u daarom van de Noord/Zuidlijn een hesje, helm en laarzen ter beschikking. Omdat u  afdaalt in een bouwput van 24 meter diep moet in goede conditie zijn  (in verband met het trappen lopen) en geen hoogtevrees hebben.

Wij kijken met veel plezier uit naar alle mooie plannen, en  creativiteit. Alvast hartelijk dank voor de inzet en veel succes!

Met vriendelijke groet,

Team: Ramses Shaffy Art Project


bekijk winnend ontwerp